m
Mauris laoreet risus tellus, quis consequat dolor pretium eu. Cras fringilla finibus ligula a tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ornare metus sed velit efficitur iaculis.

FOLLOW US:

CONTACT INFO

  • 1-779-333-67992
  • info@business.com
  • Alkmaar, Netherlands
PROGRAM:   L-V 09:00 - 18:00
Weekend- ÎNCHIS
CONTACT: 0749177660, 0749177662
0749177661, 0748178663
URMĂREȘTE-NE:
Top
 

Despre noi

m

Mașina ta, în armonie perfectă cu tine

Dincolo de pasiunea pentru automobile de lux este stilul nostru de viață. Așa cum alegerile pe care le facem zi de zi ne definesc, la fel este și cu autovehiculul pe care îl conducem.

New Auto reprezintă viziunea unei echipe ce activează de peste 10 ani pe piața auto. Obiectivul nostru este să oferim servicii integrate la standarde înalte, indiferent de clasa sau scopul funcțional al autovehiculului de care ai nevoie.

Fie că visezi să conduci un automobil care să îți redefinească sau să îți completeze stilul de viață, noi avem soluția potrivită: rent a car, leasing auto, renovare auto.

Servicii de top pentru clienți de top

Deținem un portofoliu remarcabil de mărci auto din gama lux și premium.

 

Mașini noi

În calitate de brokeri de leasing, punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de autovehicule noi, în condiții financiare avantajoase.

Mașini rulate

Îți oferim ocazia să alegi din numeroase modele de mașini rulate, într-o stare excelentă de funcționare, la prețuri care corespund bugetului tău.

Condiții avantajoase

Oferta noastră de leasing auto se adresează persoanelor fizice și juridice, pentru achiziții în Euro, la cele mai bune costuri de finanțare.